Tesla Model 3

Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is de nieuwste, betaalbare elektrische auto van Tesla. Met de Model 3 wordt elektrisch autorijden in een Tesla eindelijk toegankelijk voor een groot publiek. Levering in Nederland begint in de loop van 2019, als jij een Tesla liefhebber bent moet je dit zeker niet missen!

Tesla Model 3 Dashboard

Actieradius

Ondanks de toegankelijke (lease-)prijs doet de Model 3 geen concessies op uw rijgemak. De Long Range variant heeft namelijk een groot accupakket van 74 kWh en haalt daarmee een WLTP-actieradius van wel 544 kilometer! De snellere Performance versie heeft ook een indrukwekkende range en haalt 530 kilometer op een volle accu.

Autopilot

In de Tesla Model 3 kunt u autorijden zonder het stuur of pedalen te gebruiken. Activeer de Enhanced Autopilot en de auto kan zelf de snelheid aanpassen, binnen de rijbaan blijven en een parkeerplek opzoeken. Stap in, selecteer uw bestemming en de Tesla doet de rest!

Tesla Model 3 uitvoeringen

De Tesla Model 3 wordt geleverd in twee uitvoeringen. De Launch Edition is een gelimiteerd introductiemodel en komt standaard met een Premium interieur, bestaande uit verwarmbare stoelen, 12-voudig elektrisch verstelbare stoelen voorin, een premium audiosysteem, twee USB-poorten achterin, een getint glazen dak en nog veel meer. Uiteraard kan je ook kiezen voor de supersnelle Model 3 Performance uitvoering.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 Performance

De supersnelle Tesla Model 3 Performance met Dual Motor AWD sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 3,5 seconden en haalt een topsnelheid van 250 kilometer per uur. De Performance ziet er ook sportief uit dankzij de grotere lichtmetalen velgen, rode remklauwen en een carbon-fiber achterspoiler.

All-Wheel drive

De All-Wheel Drive van Tesla bestaat uit twee onafhankelijke motoren. In tegenstelling tot conventionele all-wheel drive-systemen, regelen deze twee motoren digitaal het koppel naar de voor- en achterwielen—voor een aanzienlijk betere handling en tractiecontrole. Uw auto kan ook met één motor rijden, dus als een van de motoren uitvalt, kunt u veilig met de andere motor doorrijden naar uw bestemming.

Tesla Model 3
No Comments

Post a Comment